Hoe kan je geld lenen zonder rente te betalen?

Waarom zou u rente betalen om geld te lenen als dat niet nodig is? Consumenten die bereid zijn om voor de beste financiële overeenkomst te kiezen waar zij gemakkelijk toegang hebben tot leningen op korte termijn van minder dan 7 dagen, waarmee ze geld kunnen lenen zonder rente te betalen. Zoals met de meeste financiële zaken is het handig als iemands crediet-status niet geld om het voordeel van de goedkoopste manieren om geld te lenen aan te wenden en profiteer van 0% rente te lenen van instellingen.

Sommige stichtingen en organisaties bieden renteloze leningen aan. Een voorbeeld hiervan is de studierichting bruikleen Vereniging. Een andere is het wetsontwerp die een aantal renteloze studentenleningen aanbiedt. Een aantal universiteiten verstrekken renteloze studentenleningen aan voor de daarvoor in aanmerking komende studenten.

De meest voor de hand liggende manier om geld te lenen zonder rente is het aanvragen van een creditcard met een rente van 0 %. Dat maakt het mogelijk om van een renteloze lening te genieten. Bijvoorbeeld, de tijd nemen om van de lancering van een promotiecampagne, die maximaal 18 maanden duurt. Als de minimale maandelijkse betaling voor de looptijd van de renteloze lening niet zijn voldaan, maar mits het bedrag geleend is volledig vóór de variabele rente is terugbetaald gaat er een ander tarief van kracht, en bieden dergelijke creditcards volledig rentevrij geld.

Op dezelfde manier kan je bij lopende rekeningen een renteloos voorschot in rekening-courant worden gebruikt, hoewel je dan mogelijk van bank moet wisselen en een rekening moet openen bij een bank die deze service biedt.

Zelfs de vele onderschatte minileningen kunnen een uitkomst bieden voor renteloze leningen, hoewel deze van korte termijn zijn, meestal binnen een maand terug te betalen. Minileningen zonder rente of vergoedingen worden beschikbaar gesteld aan nieuwe klanten, en kunnen zeer aantrekkelijk zijn om te kunnen gebruiken. Dat kan een geweldige manier zijn om een kortlopende lening aan te gaan waarvoor geen bkr-controle vereist is, en ze zijn direct toegankelijk als aan de criteria is voldaan. Het aantal mogelijkheden om geld te lenen zonder rente te betalen is groot, maar in principe zijn ze beter geschikt voor kortlopende dan voor langlopende leningen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s