De Cofidis Direct Cash lening

Heb  je dringend een bepaalde som geld nodig, en wil je bijvoorbeeld 500 Euro lenen? Dan kan dit nu met een Cofidis Direct Cash lening en is het nu mogelijk tussen de 500 en de 5500 euro te lenen. De meeste mensen hebben nu even een lening nodig om bepaalde redenen maar hoe goedkoop of hoe duur een lening nu wel is, hangt ook van verschillende factoren af.

Hoe werkt Cofidis Direct Cash.

Wil je dezelfde dag geld op je rekening ga dan naar deze Cofidis Direct Cash-pagina en kies een bedrag dat het best bij je past. Na je keuze vul je de gevraagde gegevens in. Na het invullen van de gegevens wordt er onderaan het formulier gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden. Ga akkoord met deze voorwaarden en verzend uw gegevens. Nadat de gegevens zijn ontvangen worden er twee emails verstuurd. In de eerste email wordt gevraagd om uw account te activeren. Eenmaal geactiveerd kunt u direct inloggen op de website. In de tweede email wordt er een kopie van uw paspoort of identiteitskaart gevraagd, loonstrook of een uitkeringsattest. Deze documenten kunt u versturen via uw persoonlijke account, of opsturen via email. Nadat de documenten zijn ontvangen is het aanvragen afgerond. Uw aanvraag zal zo spoedig mogelijk afgehandeld worden en je wordt op de hoogte gehouden via sms. Als alles goedgekeurd wordt maken zij het geld dan rechtstreeks over op jouw bankrekening.

Snel 500 euro lenen, een voorbeeld hoe je dit doet.

Stel je wil snel 500 euro lenen zonder bkr voor een bepaalde tijd. Het bedrag dat je dan moet terug te betalen is natuurlijk afhankelijk van het bedrag dat je hebt geleend. In het geval dat je 500 Euro leent met een looptijd van 21 dagen zullen de kosten € 10 bedragen. Dus in totaal betaal je 60 € terug.

Wil je een direct cash lening kijk dan uit met de kleine letters.

Dit type lening is voornamelijk bestemd voor mensen die slechts voor een korte tijd extra geld nodig hebben. In vergelijking met een persoonlijke lening of een lening op borgstelling is het jaarlijkse rentepercentage veel hoger. Maar het jaarlijkse rentepercentage is niet het juiste middel om zo’n vergelijking te maken, aangezien het geleende bedrag met een persoonlijke lening veel langer blijft staan. Als je, zoals in dit geval, leent voor slechts een paar dagen, betaal je gewoonlijk niet meer dan een paar tiental euros’s aan rente. Met een persoonlijke lening over een aantal jaren zul je uiteindelijk duizenden euro’s rente hebben betaald. Denk eraan om goed de voor’s en tegen’s na te gaan van welk type financiering je ook gaat nemen. Wil je dikwijls geld lenen dan moet je ook uitkijken met Cofidis Direct Cash en wanneer je in een spiraal van lening na lening terecht bent gekomen, moet je eens wat beter naar je financiële situatie gaan kijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s