Tussen 100 en 500 euro lenen

100 euro lenen.

Vroeger was het ontzettend complex om geld te lenen. Inmiddels staan de zaken er wat anders voor. 100 euro lenen is tegenwoordig heel gemakkelijk door de toegenomen concurrentie in kredietenland. Niet alleen de concurrentie speelt hierbij een rol, ook de komst van Internet en de daarmee gaande transparantie is belangrijk gebleken.

Dit heeft geleid tot een nieuwe leenvormen zoals de minikrediet, voorschotje, cashbob en ferratum. (er zijn er meer) De traditionele leningvormen zoals het doorlopend krediet en de persoonlijke lening krijgen nog altijd veel aandacht, maar de ster van het moderne lenen zijn toch wel deze minikredietens van 100 euro. Zij maken hun opmars door het gemak waarmee de kleine lening wordt afgesloten.

500 euro lenen

Wat nu wel steeds meer ingeburgerd raakt is de zogenaamde  mini lening tot 500 euro. Deze leningvorm bied je namelijk de kans om een paar honderd euro te lenen zonder bkr toetsing. De ene laat je tot 750 euro lenen, een ander weer tot 500 euro. Een mini lening sluit je heel snel en gemakkelijk af door een sms je te sturen als je dit al eens hebt gedaan. De mensen die je een mini lening willen verstrekken willen wel weten wie je bent en of je ooit gaat terugbetalen. Als dat allemaal rond is dan kun je binnen 24 uur 500 euro lenen en soms meer. Pas wel op met de mini lening, want als je vandaag 500 euro leent dan moet je binnen 30 dagen het bedrag terugbetalen, plus rente. Mini lening verstrekkers noemen het trouwens geen rente, maar behandelingskosten. Deze bedraagt een vast bedrag per bedrag dat je leent. Klinkt ingewikkeld, maar in praktijk betaal je bijvoorbeeld 100 euro kosten voor een lening van 500 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s